Velkommen til Danish SUP Trail. En side om SUP jeg har lavet, fordi jeg elsker at tage på SUP ture, opleve nye steder og fotografere.


Danish SUP Trail er drevet af mig,  Sara Kjems. Til daglig arbejder jeg som grafisk designer. Derudover er jeg forfatter til bogen Danmark rundt i vandkanten - oplevelsesrige Stand Up paddle ture og unikke overnatninger.


Jeg brænder for SUP og alle de enestående oplevelser et paddleboard kan give. Enten sammen med andre eller ture alene, derud hvor der kun er natur og vand så langt øjet rækker.


Mit håb er, at andre kan finde

inspiration og modet til at tage ud på SUP eventyr og ukendt vand. 

Om mig

Jeg er aktiv SUP- og bølgesurf udøver, men har også været på havkajakkursus og prøvet kræfter med windsurf.  Jeg er uddannet SUP instruktør gennem Surf og SUP Danmark og med i en arbejdsgruppe under DGI om udvikling af SUP aktiviteter og kurser.


Jeg har været med til flere SUP events og hygge SUP løb gennem årene. Sidste år deltog jeg i Midsummer Viking Challenge på Amager Strandpark. Et 24-timers stafet løb, hvor man som hold skiftes til at padle runder af 5 kilometer i et døgn.


Jeg bor på Sydfyn med min mand og vores fire børn, og med Det Sydfynske Øhav som min baghave. Jeg elsker de korte sociale ture i Svendborg havn, sammen med de lokale padlere og delfinen Delle, men også de længere SUP-ture til en af de mange øer eller langs kysten.


Før Sydfyn var en husbåd rammen for familielivet, først i Christianshavns Kanal og siden i Krudtløbet på Holmen. Det var også her jeg første gang stiftede bekendtskab med det at stå på et SUP bræt og glide hen over vandoverfladen. Storbylivet skiftede familien og jeg ud med et ø-liv på Ærø, hvor vi boede i 5 år, inden vi flyttede til Sydfyn.Fokus på Stand Up Paddle og natur- og kulturoplevelser i vandkanten


Som sidens navn antyder, er mit fokus og omdrejningspunkt alt hvad der har med Stand Up Paddle at gøre og SUP-ture af alle slags. Både de korte og de længere ture over flere dage med overnatningerne undervejs. SUP-ture med store og små naturoplevelser og SUP ture med kulturoplevelser. 


Det er min mission at inspirere til SUP oplevelser i hovedsageligt Danmark og det var også med det fokus jeg fik ideen til at skrive en guidebog til fantastiske SUP-ture langs kysten og på søer og åer. De store oplevelser er ikke nødvendigvis særlig langt væk og selv denmindsteplet på Danmarkskortetrummer meget mere end vi lige tror.


Ønsket med guidebogen Danmark rundt i vandkanten og denne side er at inspirere flere til at tage på SUP-eventyr rundt i Danmark – ud på ukendt vand til alle de spændende oplevelser og fantastiske landskaber i vandkanten byder på.