Sara Kjems

Rundt i Danmark på et SUP-board. Her ved Møns Klint. 

Sara Kjems er forfatter til bogen Danmark rundt i vandkanten - oplevelsesrige Stand Up paddle ture og unikke overnatninger.


Sara brænder for SUP og alle de enestående oplevelser SUP kan give. Enten sammen med andre eller ture alene, derud hvor der kun er natur og vand så langt øjet rækker. 

Hun tager så ofte som muligt afsted rundt i Danmark og Europa med SUP- og surfboards på taget af camperen, enten selv eller med venner og familien.


Sara er aktiv SUP- og bølgesurf udøver, men har også været på havkajakkursus og prøvet kræfter med windsurf. Hun er uddannet SUP instruktør gennem Surf og SUP Danmark og med i en arbejdsgruppe under DGI om udvikling af SUP aktiviteter og kurser. 


Hun bor på Sydfyn, med sin mand og deres fire børn, og med Det Sydfynske Øhav i sin baghave. Hun elsker de korte sociale ture i Svendborg havn, sammen med de lokale padlere og delfinen Delle, men også de længere ture til en af de mange øer eller langs kysten. Før Sydfyn var en husbåd rammen for familielivet, først i Christianshavns kanal og siden i Krudtløbet på Holmen. Det var også her hun første gang stiftede bekendskab med det at stå på et SUP bræt og glide hen over vandoverfladen. Storbylivet skiftede familien ud med et ø-liv på Ærø, hvor de boede i 5 år inden de flyttede til Sydfyn. På Ærø var hun med til at starte en SUP klub op, hvor hun også underviste både børn og voksne. I dag er hun medlem af den lokale SUP klub i Svendborg.


Hun har været med til flere SUP events og hygge SUP løb gennem årene. I år deltog hun også i Midsummer Viking Challenge på Amager Strandpark. Et 24-timer stafet løb, hvor man som hold skiftes til at padle runder af knap 5 kilometer i et døgn.  


Sara har kandidat i International udvikling og miljøplanlægning fra Roskilde Universitet. Arbejder som kommunikationskonsulent for en NGO og freelance grafiker. 


Kontaktoplysninger